• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ADIYAMAN ŞUBEMİZ 1 MAYIS'TA ALANLARDAYDI

Basın Servisi
04.05.2013

Adıyaman Şube yöneticilerimiz ve üyelerimizin de yer aldığı kortej etkinliğin yapıldığı Mustafa Yücel Özbilgin Parkı'na kadar yürüyüş yaptı. Yürüyüşün ardından etkinlik alanına ulaşan yüzlerce kişi burada halay çekerek kutlama yaptı.

Adıyaman Şube Başkanımız Ali Tirpan'ın 1 Mayıs dolayısıyla yaptığı basın açıklamasının tam metni aşağıda yer almaktadır.

Bu meydanlara hakkı müdaafa günü olan 1 Mayıs'da  AVM şantiyelerinde yanan işçileri anmak için, barajlarda boğulan işçileri anmak için, sigortasız işçinin yetim çocuğunun gözyaşını silmek için, işçinin alınteri kurumadan ücretini verin buyuran yüce önderin mesajını iletmek için. Emeğin hesabını sormak için, alınterinin hesabını sormak için ekmeğini yediğimiz vatanın bayrağı ile 1 Mayıs işçi bayramına Adıyaman Petrol-İş Sendikası olarak katıldık.

Bizce 1 Mayıs Hakkı Müdaafa günüdür, bizce 1 Mayıs Taşeronlara direnme günüdür, bizce 1 Mayıs sigortasız işçinin yetim çocuğunun başını okşama günüdür, bizce 1 Mayıs birlik, beraberlik ve kardeşlik günüdür, bizce 1 Mayıs emeğin günüdür, bizce 1 Mayıs Emekçinin günüdür, bizce 1 Mayıs İdeolojik çatışmalara meydan vermeme günüdür.

Bu duygularla işçinin, emekçinin 1 Mayıs İşçi Bayramını bir kez daha kutluyor, Adıyaman Petrol-İş Sendikası olarak her zaman işçinin, emeğin ve emekçinin yanında olacağımızı beyan ediyoruz.

Saygılarımızla

PETROL İŞ SENDİKASI

ADIYAMAN ŞUBESİ

YÖNETİM KURULU ADINA

BAŞKAN

ALİ TİRPAN

 

Kaynak: Adıyaman Şubesi
 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı