• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Adıyaman'da STK'lar ile Milletvekilleri Bir Araya Geldi

11.08.2015

Adıyaman’da ve Türkiye’nin diğer illerinde yaşanan terör olaylarının ardından Adıyamanlı STK’lar ve milletvekilleri bir araya gelerek Adıyaman’ın birlik, beraberlik ve kardeşliği için toplantı düzenlendi.

Adıyaman Kalkınma Platformu (AKALP) tarafından düzenlenen Petrol-İş Sendikası Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından ev sahipliği yapılan toplantıya, AK Parti Grup Başkan vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Adnan Boynukara, Salih Fırat, AKALP Başkanı Zeki Dişkaya, Petrol-İş Sendikası Adıyaman Şube Başkanı Ali Tırpan, Adıyaman kanaat önderleri, dernek başkanları, STK temsilcileri ile mahalle temsilcileri katıldı.

Petrol-İş Sendikası Adıyaman Şube Başkanı Ali Tırpan, “Biz şehrimizin huzur ve kardeşlik unvanını devam ettirmek için hep beraber elimizden gelen her şeyi yapacağız, bütün gayreti göstereceğiz” şeklinde konuşarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı