• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Aliağa Şubemizde Temsilcilik Seçimleri

11.11.2021

Sendikamız Aliağa Şubesinin örgütlü olduğu Ravago Petrokimya, Star Rafineri, Tüpraş İzmir Rafinerisi ve Petkim Petrokimya işyerlerinde temsilcilik seçimleri yapıldı. Yapılan seçimlerin ardından Şube Başkanımız Hasan Toptan yeni seçilen ve tekrardan görevlerine devam eden temsilcilere görevlerinde başarılar diledi. Göreve talip olan ve seçilemeyen diğer üyelere de verdikleri emek ve mücadeleden dolayı teşekkür eden Toptan, seçim sonuçlarının Aliağa Şubesine, Petrol-İş Sendikasıne ve işçi sınıfına hayırlı olması temennisinde bulundu.

1 Kasım 2021 tarihlerinde Ravago Petrokimya ve Airliquide işyerlerinde temsilcilik seçimleri yapıldı. Ravago işyerinde yapılan seçim sonuçlarına göre mevcut görevi yürüten Taner Er, Akın Damar ve Mehmet Yıldız yeniden temsilci olarak seçilirken, Airliquide işyerinde ise Kamil Gürol temsilci oldu.

3-4 Kasım tarihlerinde Star Rafineri işyerinde yapılan seçimlerin ardından Özgür Ünal, Ahmet Efkan Şen, Hakan Genç, Şahin Çetin, Alper Alkan ve Murat Geçeci temsilci olarak seçildiler.

4-5 Kasım 2021 tarihlerinde Tüpraş İzmir Rafinerisi işyerimizde yapılan seçim sonuçlarına göre Çetin Bedel, Serdar Uçarsu, Selami Kırlı, Hasan Bayrak, Serdal Tekin ve Coşkun Karabıyık temsilci olarak seçildiler. 

9-10 Kasım 2021 tarihlerinde Petkim Petrokimya işyerimizde yapılan seçim sonuçlarına göre Abdurahman Tekmen, İdris Açıkgöz, Yavuz Ergül, Adem Çokdan, Salih Eraydın, Mehmet Esentaş, Uğur Soyçek, Erdoğan Kurşun Temsilci olarak seçildiler

 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı