• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Aliağa'dan John Ross Geçti

ALİAĞA’DAN JOHN ROSS GEÇTİ! Dünyaca ünlü gazeteci yazar ve barış aktivisti, Amerikalı John ROSS, Şubemizce düzenlenen konferansa katılmak üzere 29.06.2005 günü Aliağa’ya geldi. Konferans salonunda Aliağa emekçileri ile buluşan Ross, belgesel film gösterimi ile, dünyanın pek çok bölgesinde verilen barış ve adalet mücadelelerini anlattı.
29.06.2005

ALİAĞA’DAN JOHN ROSS GEÇTİ! Dünyaca ünlü gazeteci yazar ve barış aktivisti, Amerikalı John ROSS, Şubemizce düzenlenen konferansa katılmak üzere 29.06.2005 günü Aliağa’ya geldi. Konferans salonunda Aliağa emekçileri ile buluşan Ross, belgesel film gösterimi ile, dünyanın pek çok bölgesinde verilen barış ve adalet mücadelelerini anlattı. Emperyalizmin bütün dünyayı yaşanmaz hale getirdiğini belirten Ross; “tarımsal ürünlerde genetik bozunmaya yol açan ve çiftçileri büyük tekellere mahkum eden; enerji alanında atmosferin delinmesine ve küresel ısınmaya sebep olan; savaş ve işgallerle binlerce insanı öldüren, sakat bırakan; uygulanan ekonomik programlar ve sömürü düzeni ile insanları açlığa ve yoksulluğa mahkum eden, adaletsizliği çoğaltan hep aynı merkezdir: IMF- DTÖ- DB! Bugün Aliağa’da özelleştirmelere karşı mücadele eden sizler ile, Bolivya, Guatemala, Meksika, G. Kore ve pek çok bölgede kavga verenler aynı düşmana karşı savaşıyor. Ve ben bir gün mutlaka kazanacağımıza inanıyorum: VENCEREMOS!” diye konuştu.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı