• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Ankara'da 1 Mayıs coşkuyla kutlandı

İşçi ve Emekçilerin Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs Ankara da bu yıl da coşkuyla kutlandı. Saat 11.00 de şubemizde toplanan üyelerimiz 11.30’da Kırıkkale şubemiz ile birlikte Ankara Garı önünde Türk-İş kortejine katıldı.
01.05.2006

İşçi ve Emekçilerin Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs Ankara da bu yıl da coşkuyla kutlandı.Saat 11.00 de Şubemizde toplanan üyelerimiz 11.30’da Kırıkkale Şubemiz ile birlikte Ankara Garı önünde Türk-İş kortejine katıldı. Saat 12.30’da Tandoğan Meydanında başlayan miting yaklaşık iki saat sürdü.Konfederasyonumuz adına Genel Başkan Salih KILIÇ konuştu.İşçi ve Emekçilerin IMF ve Dünya Bankası politikaları ile emek karşıtı tavrını arttırarak sürdüren AKP’ye, emperyalizme, özelleştirmelere, Sosyal Sigortalar/Genel Sağlık Sigortası Yasalarına ve Irak’taki işgale yoğun tepki gösterdikleri gözlendi. Biz de Petrol-İş Sendikası Ankara Şubesi olarak tüm işçi ve emekçilerin Birlik, Mücadele ve Dayanışma gününü kutluyor, alanlara yansıyan bu güzel tablonun devamını diliyoruz.

YAŞASIN ÖRGÜTLÜ MÜCADELEMİZ!YAŞASIN 1 MAYIS!

Petrol-İş Sendikası Ankara Şubesi

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı