ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUZ...

Merkez Yönetim Kurulumuz, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

09.05.2020

Bu yıl Anneler Günü’nü, ülkemizde salgın koşullarında kutluyoruz...

Önceki yıllardan farklı olarak, şehir dışında olan ya da evden çıkamayan annelerimizi görme olanağımız olmayacak.

Risklere rağmen çalışmak zorunda kalan annelerimize bu yıl sımsıkı sarılamayacağız.

Sağlık emekçisi anneler, salgında tüm güçleriyle bizim için çalışıyorlar. Evde kal çağrılarının yapıldığı bu günlerde, anneler evlerde çocuklarının ve ailelerinin sağlığını korumak adına daha fazla emek harcıyorlar.

Salgın döneminde yükleri kat be kat artan fedakar annelerimiz, büyük bir sabırla daha iyi olmamız için çabalıyorlar. Annelerin kadın olarak yaşadıkları birçok soruna, salgın koşullarının getirdiği yeni sıkıntılar ekleniyor.

Yılda bir gün değil her zaman değerlerini teslim etmemiz gereken annelerimizin, emeklerinin karşılığını asla ödeyemeyeceğimizi biliyoruz.

Bu zor koşullara rağmen varlıklarıyla hayatımızı daha güzel kılan, özverileriyle dünyayı daha yaşanabilir hale getiren tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyoruz.

Petrol-İş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu adına
Süleyman Akyüz
Genel Başkan