Bagfaş İşyerinde TİS İmzalandı

Sendikamız Bandırma Şubesinin örgütlü olduğu Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş. (BAGFAŞ) işyerinde, resmi arabulucu Prof. Dr. Ahmet Selamoğlu nezdinde yapılan toplu iş sözleşmesi görüşmesinde, 23 Ağustos Cuma günü anlaşma sağlanmıştır.

23.08.2024

Genel Merkezimizde yapılan toplantıda Genel Mali Sekreterimiz Mehmet Kaya, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Genel Yönetim Sekreterimiz Ali Haluk Koşar, Prof. Dr. Ahmet Selamoğlu, Bagfaş İşyeri Genel Müdürü Yardımcısı İpek Seviye Gençer Yağcı, İK Müdürü İbrahim Çağıran, Fabrika Personel Müdürü Gökmen Bayram, Bandırma Şube Başkanımız Tuncay Topuz, Başkan Yardımcılarımız Ahmet Kınay, Yalçın Karacaoğlu (Mali), TİS Uzmanımız Özgün Çelik Aygün, TİS Uzman Yardımcımız Serkan Gümüşbaş, Bagfaş İşyeri temsilcilerimiz Erdinç Yapıcı, Arif Harman yer aldı.

İmzalanan toplu iş sözleşmesinin üyelerimize, Bagfaş işyerine ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyoruz.