• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

EĞİTİM

Bahar Dönemi Yeni Temsilci Eğitimleri Başladı

Sendikamız Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterliği bünyesinde hazırlanıp, Eğitim Servisi tarafından koordine edilen Bahar Dönemi Yeni Temsilci Eğitimi ilk grup dersleri ile bugün başladı.

13.05.2024

2024 yılı bahar döneminde yeni temsilcilerimiz için yapılacak eğitimlerin ilki bugün (13 Mayıs) başladı. Sendikamız Eğitim Servisi koordinasyonunda yürütülecek olan Yeni Temsilci Eğitimleri beş gün sürecek ve tüm uzmanlık birimlerinin katkısı alınacaktır.

Birinci grup eğitimi saat 09.00’da başladı. Sendikamız Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda eğitimin ilk saatlerinde temsilcilerimizle bir araya gelerek Petrol-İş eğitimlerinin önemi ve eğitimlerin sendikal hayatta anlamı üzerine konuşmasını gerçekleştirdi. Petrol-İş eğitimlerinin işçi sınıfının okulu olduğunun altını çizen Recepkethüda, başarılı ve işçi sınıfına yararlı bir eğitim olması dileğiyle konuşmasını sonlandırdı.

Niyazi Recepkethüda'nın konuşmasının ardından Yeni Temsilci Eğitimi, sendikamız Eğitim Uzmanı Erhan Kaplan'ın açış dersiyle devam etti. Eğitim süresince sendikal aidiyet, sendikal bağlılık, ortak hareket etmenin önemi, sendikal bağlılık, işçi sınıfı tarihi, Petrol-İş'İn tarihi ve emek mücadelesindeki yeri gibi birçok başlık ele alınacak.

13-17 Mayıs tarihleri arasında birinci grupla ile başlayan Yeni Temsilci Eğitimi, 10-13 Haziran tarihlerinde yapılacak son grup eğitimi ile sona erecek.