• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Basın Bildirisi

BASINA VE KAMUOYUNA 14.03.2005 Bilindiği üzere yaklaşık bir aydır devam eden “TPAO ve TÜPRAŞ’a (Batman) sahip çık” kampanyamız boyutlanarak her geçen gün daha geniş halk kesimine ulaşıyor ve olumlu gelişmelere yol açarak devam ediyor.

14.03.2005

 

BASINA VE KAMUOYUNA

Bilindiği üzere yaklaşık bir aydır devam eden “TPAO ve TÜPRAŞ’a (Batman) sahip çık” kampanyamız boyutlanarak her geçen gün daha geniş halk kesimine ulaşıyor ve olumlu gelişmelere yol açarak devam ediyor.  

Bu çerçevede TPAO’da özelleştirme ve taşeronlaştırılmak istenen Kuyu Tamamlama Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı işyerlerinde, üyelerimizin çalışmakta olduğu 1 adet rodpuller kulesinin müteahhitlere ihale  yoluyla devredilmesi, sendikamız öncülüğünde, halkımızın, basının, Batmanlı müteahhitlerin ve işçilerimizin kararlı karşı duruşu neticesinde durdurulmuş, ihale iptal edilmiştir. Bu önümüzdeki dönemde vereceğimiz mücadele açısından çok önemli bir kazanımdır. Bu konuda işçilerimizin ve Batmanlı müteahhitlerin kararlı duruşu takdire şayandır. Bu meyanda sendika olarak arkadaşlarımızı ve müteahhitleri tebrik ediyor ve teşekkürü borç biliyoruz.          

Ayrıca Türk-İş Genel Merkezinin Başkanlar Kurulu’nda aldığı İzmit SEKA işçilerinin onurlu direnişini desteklemek amacıyla işyerlerini terk etmeme eylemi, şubemize bağlı işyerlerinde büyük bir katılım ve coşkuyla yerine getirilmiştir.  Sınıf bilinciyle dayanışma adına önemli bir adım olduğunu düşündüğümüz bu eylemde katılım ve coşkuyu yaratan üyelerimizi tebrik ediyor bu direnişin  önümüzdeki zorlu mücadele döneminde bize ışık tutacağına inanıyoruz.

 

 Nimetullah SÖZEN

 Petrol-İş Sendikası

 Batman Şubesi Yönetim  Kurulu Adına

 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı