• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Billur Tuz sendikalı işçileri işten çıkarıyor

Çiğli Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Billur Tuz Fabrikası'nda sendikaya üye olan taşeron işçilerin işlerine 1 Ocak’tan itibaren son verilecek. Billur Tuz’da işçilerin bir kısmına işe gelmemeleri konusunda tebligat ulaştırılıyor.

15.12.2011

Çiğli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Billur Tuz Fabrikası'nda, taşeron işçiler sendikalı olunca işten çıkarılmayla karşı karşıya kaldı. Taşeron çalıştırılan işçilerin bir kısmına 1 Ocak’tan itibaren işlerine son verileceğine dair tebligat ulaşırken, işçilerin üye olduğu Tek Gıda İş Sendikası ise eğer işçilerin işine son verilirse kapı önü direnişine başlayacaklarını açıkladı.

130 taşeron işçi sendikalı oldu!
Billur Tuz Fabrikası’nda sendikaya üye olan 130 taşeron işçinin işlerine son veriliyor. İşçilerin bir kısmına ulaşan tebligatlarla ortaya çıkan durum üzerine bilgi aldığımız Tek Gıda-İş Sendikası Genel Başkan Danışmanı Gürsel Köse, şu an durumun kesinleşmediğini belirtirken, işverenin bildirim yapmaya başladığını söyledi.

devamı için:

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı