Birleşik Metal-İş yöneticilerine dayanışma ziyareti

19.05.2006

Mersin Şubemiz’den Birleşik Metal-İş Mersin Şube yöneticilerine dayanışma ziyareti19.05.2006 Cuma Günü, saat 12.00’de DİSK’e bağlı Birleşik Metal-İş Sendikası Mersin Şubesine, SCT Turbo Filtresi çalışanlarının grevlerinin 66. gününde moral ve destek amaçlı Petrol-İş Mersin Şubesi Başkanı Adil Alaybeyoğlu,Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulundaki üyelerin katılımıyla ziyarette bulunuldu.Dayanışmanın sınıfsal olması gerektiğini, SCT Turbo Filtresi çalışanlarının mücadelesinin, sendikamızın da mücadelesi olacağını söyleyen Alaybeyoğlu, SCT‘deki örgütlenme çalışmasının işçi sınıfı adına örnek bir çalışma olduğunu söyledi. Birleşik Metal-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Uğur Tozlu da “Bu anlamlı ziyaret bizleri onurlandırdı. Sermaye karşısında, birlik ve beraberlik içinde dayanışma örneği göstererek, her zaman yan yana, kol kola olduğumuzu bir kez daha göstermiş bulunmaktayız” dedi. Alaybeyoğlu, “Biz de SCT işçilerine bu onurlu mücadelelerinde başarılar diler, grevlerinin tüm çalışanlar adına en iyi şekilde bağıtlanmasını temenni ederiz” dedi.