• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Bursa Şubemizde Temsilciler Kurulu Toplantısı Yapıldı

Bursa Şubemizin temsilciler kurulu 8 Ekim Salı günü Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan'ın katılımıyla yapıldı.

08.10.2019

Bursa Şubemizin Temsilciler Kurulu 8 Ekim Salı günü Genel Mali sekreterimiz Erhan Yakışan, 27. Dönem Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hasan Akçay, Bursa Şube Başkanı Ersin Birgül, Başkan Yrd. Hüseyin Gürkaş, Başkan Yrd. Mali Kamil Bayrak, şube yönetim, denetim, disiplin kurulu ve örgütlü olunan işyeri temsilcileri ve üst kurul delegelerinin katılımı ile şube binasında yapıldı. Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan yaptığı açılış konuşmasında merkez yönetiminde ki görevinden ve Petrol-iş Sendikasının yol haritası hakkında bilgi vererek birlikte çalıştığı şube yönetim, denetim, disiplin kurulu, bütün iş yerlerinin temsilcileri ve üst kurul delegelerine ayrı ayrı teşekkür ederek  sözü şube başkanımız Ersin Birgül'bıraktı. Şube Başkanımız Ersin Birgül de Genel Mali sekreterimiz Erhan Yakışan'a temsilciler kurulumuza katılımından dolayı teşekkür ederek şube yönetimi ve temsilciler adına kendilerine hediye takdim etti. Başkan Birgül toplantıda 28. Merkez Olağan Genel Kurulunda belirlenen yeni yönetim, Bursa şube yeni yönetimi aramıza yeni katılan temsilci ve yönetim kuruluna atanan arkadaşların tanıştırılması,  biten sözleşmeler, iş yerlerindeki sorunlar, örgütlenme çalışmaları, sendikal hareket ve ülke gündemine dair konular hakkında konuştu.

Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan ayrıca 28. Merkez Olağan Genel kurulunda oy kullanan üst kurul delegeleri ile de bir toplantı yaparak kendilerine Merkez Genel kurulunda göstermiş oldukları saygılı davranışlarından ve tutumlarından dolayı ayrıca teşekkür etti.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı