• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Medyada Türk-İş Genel Kurulu

Delegeler bakanı konuşturmadı

Türk-İş Genel Kurulu’nda delegelerin Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i protestoları damgasını vurdu.
AYDINLIK
09.12.2011

Türk-İş’in dün başlayan ve 4 gün sürecek 21. Olağan Genel Kurulu 367 delege ve bine yakın konuğun katılımıyla Ankara’ya 27 km uzaklıktaki Türk Metal Sendikasına ait Büyük Anadolu Oteli’nde dün başladı. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in de katıldığı Genel Kurul’da Divan Başkanlığı’na Bayram Meral getirildi.

‘Türk-İş’de değişim olacak başka yolu yok’

Kongre başlamadan salondaki yerlerini alan delegelerin ‘Türk-İş’de değişim olacak, başka yolu yok’, ‘Suskun Türk-İş istemiyoruz’, İşçiler birleşin Türk-İş’e yerleşin’ sloganlarını atmaları dikkat çekti.

Divan Başkanlığına getirilen Bayram Meral “Bu an benim için önemli bir andır. Unutulmadığımı gördüm. Sizlerin arasında mutluyum. İçeride ve dışarıda zor günler yaşanırken bir Genel Kurul yapıyoruz” diye konuştu.

devamı için:

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı