• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Deprem Bölgesine Ziyaretler Sürüyor

Sendikamız Genel Merkez Yöneticilerinin deprem bölgelerini ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda 16 Şubat Perşembe günü depremden en çok etkilenen kentlerden biri olan Adıyaman ziyaret edildi. 

17.02.2023

Sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Genel Sekreteri Salih Akduman ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda'nın deprem bölgesi ziyaretleri devam ediyor. Genel Merkez Yöneticilerimiz 16 Şubat Perşembe günü Adıyaman'ı ziyaret ederek depremin yol açtığı tahribatı yerinde inceledi. Sendikamız Adıyaman Şube Yönetimi ve Batman Şube Başkanı da bu ziyaretlerde Merkez Yönetimine eşlik ettiler.

Ziyaret kapsamında depremin en çok etkilediği merkezlere gidilerek buralarda yapılan çalışmalar incelendi, görevlilerden süreç hakkında bilgi alındı. Ayrıca sendikamızın örgütlü olduğu TPAO Bölge Müdürlüğü de ziyaret edildi. TPAO Bölge Müdürlüğü ziyaretinde TPAO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, TPIC Genel Müdürü Edip Müyesseroğlu ve TPAO Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tiryaki ile biraraya gelindi, depremin yaralarını sarmak için ne tür çalışmalar yapılabileceğine dair fikir alışverişinde bulundu.

TPAO'da çalışan üyelerimizle yapılan görüşmede, üye arkadaşlarımız deprem sonrası yaşadıklarını Genel Merkez Yönetimi ile paylaştılar. Genel Merkez Yöneticilerimiz de Petrol-İş Sendikası olarak deprem bölgesindeki üyelerimize ve vatandaşlarımıza desteklerinin devam edeceği, bu süreçte ellerinden gelen tüm yardımı yapmaya hazır olduklarını belirttiler.