• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Ege Kimya ve Egesil Kimya İşyerinde TİS İmzalandı

Kocaeli Şubemizin örgütlü olduğu Ege Kimya ve Egesil Kimya işyeri ile sendikamız arasında yürütülen toplu sözleşme görüşmeleri 11 Mayıs tarihinde anlaşma ile sonuçlandı.

12.05.2023

Ege Kimya ve Egesil Kimya işyeri toplu iş sözleşmesi toplantısında, Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Ege Kimya ve Egesil Kimya İşyeri Genel Müdür Yardımcısı Enez Navaro, İnsan Kaynakları Direktörü Fatih Doğrar, İnsan Kaynakları Müdürü Gamze Yücetaş, İnsan Kaynakları Yöneticisi Mustafa Soku, Avukat Kemal Budak, Kocaeli Şube Başkanımız Nesimi Yetişoğlu, Başkan Yardımcılarımız Kamil Keskin, Teoman Aydınoğlu (Mali) Ege Kimya ve Egesil Kimya işyeri temsilcilerimiz Vedat Demir, Erdal Atav, Tuncay Kaba, Kemal Kaya, Gökhan Kabak, Cemal Çakmak ile toplu iş sözleşme servisi uzmanımız Tuğçe Kalyoncu yer aldı.

İmzalanan toplu iş sözleşmesinin taraflara, Ege Kimya ve Egesil Kimya işyerinde çalışan üyelerimize ve örgütümüze hayırlı olmasını dileriz.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı