• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ER-DUŞ İŞÇİLERİNE ZİYARET

Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan ile Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda yeni örgütlendiğimiz Er-Duş işyerinde üyelerimizle biraraya geldiler.

11.06.2021

Zonguldak Çaycuma’da kurulu olan Er-Duş Küvet, Jakuzi ve Yapı Malzemeleri işyerinde sendikamızın yürütmüş olduğu örgütlenme çalışmaları başarıyla sonuçlandı. Bakanlık da yapmış olduğu incelemeler sonucunda Petrol-İş’in işyerinde çoğunluk sağladığını yakın zamanda taraflara iletti.

Yaklaşık 100 işçinin çalıştığı ve yarıdan fazlasının sendikamız üyesi olan Er-Duş işyerine bugün Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan ile Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda bir ziyaret gerçekleştirdiler. Genel Merkez Yöneticilerimizi üyelerimiz coşkuyla karşıladılar.

Erhan Yakışan ve Niyazi Recepkethüda yapmış oldukları ziyarette Er-Duş yönetimi ve üyelerimizle biraraya gelerek örgütlenme süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundular. Yemekhanede üyelerimize seslenen Yakışan ve Kethüda, sendikamızla ilgili üyelerimize bilgilendirme yapıp, Petrol-İş’in faaliyetlerini anlattılar.

İşveren vekilleri ile yapılan görüşmede de Petrol-İş’in 36 bin üyesiyle, Türkiye’nin dört bir yanında örgütlü büyük bir aile olduğunu belirten Merkez Yöneticilerimiz,  Er-Duş yönetiminin bir an önce sendikal hakları tanıyıp, yapıcı ve olumlu adım atması gerektiğini kendilerine ilettiler.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı