• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

GEBZE ŞUBE TEMSİLCİLER KURULU YAPILDI

Basın Servisi
15.06.2012

9. Dönem 2. Genişletilmiş Temsilciler Kurulu 13 Haziran 2012 de Kocaeli de yapıldı. Sabah ki bölümde Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman ve Başkan yardımcılarının katıldığı toplantının ardından 2. bölümde şube yönetim kurulu ile birlikte temsilciler kurulumuzu yaptık. Biten Unilever sözleşmesi ve devam eden Mecaplast sözleşmesi hakkında bilgi verildi. Eğitimler, örgütlenme konuları, toplantı, yürüyüş ve mitingler hakkında genel değerlendirme yapıldı. THY eylemi, Mersin şubemizin devam ettirdiği grev hakkında ve yapılması gereken dayanışma hakkında neler yapılabileceği konusu tartışıldı.

Mevcut işyerlerimizin sorunları konuşuldu. Çalışanları ilgilendiren ve çıkarılmakta olan yasalar hakkında çalışanların duyarlılığı ve tepkisi ne olmalıdır tartışması yapıldı. Şube ve sendikamızda ki gelişmeler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Bu yazı kaleme alındığı sırada Mecaplast sözleşmesi 13.06.2012 de yaptığımız temsilciler kurulundan sonra, yapılan TİS görüşmesinde anlaşma ile sonuçlandı.

Kaynak: Gebze Şube
 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı