• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Gebze Şubemize bağlı Alpla Plastik Fabrikası'nda kan bağışı

Gebze’de fabrika çalışanları kan bağışı kampanyası düzenleyerek duyarlı bir davranış sergilediler.

Basın Servisi
16.05.2012

Gebze Pelitli Köyü’nde faaliyet gösteren ALPLA Plastik San. Tic. Ltd. Şti’nde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Gebze Şubemizin örgütlü bulunduğu 300 çalışanının 211’nin sendikalı olduğu işyerinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına işçilerin olduğu kadar fabrikanın üst düzey yöneticileri de katıldı. İşyeri temsilcileri Kenan Yıldırım, Selçuk Cihan ve Beyanzi Akyıldız’ın girişimleri, fabrika yöneticilerinin de destekleriyle işyeri toplantı salonunda Genel Müdür Şenol Tutçu, fabrika yöneticileri ve işçileri kan bağışına destek verdiler.

Kızılay İzmit Kan Bağış Merkezi Doktoru Bekir Sami İlter, Hemşireler Selma Kara, Yonca Alki, Kader Avcı ve merkez çalışanı İsmail Özder, tarafından gerçekleştirilen 1 gün süren kan bağışında yaklaşık 200’e yakın çalışan kan verdi. Petrol İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, sendikanın işyeri temsilcilerinin girişimiyle gerçekleştirilen ilk kan bağışı kampanyasına işçilerin olduğu kadar üst düzey yöneticilerinin de katılmasının kendilerini çok mutlu ettiğini bunun işveren-çalışan işbirliğinin en güzel örneklerinden olduğunu ifade ederek başta Genel Müdür Şenol Tutçu olmak üzere tüm yöneticilere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. Genel Müdür Şenol Tutçu’da, anlamlı kampanyayı gerçekleştirilmesinde emeği geçen sendika yöneticilerine ve çalışanlara teşekkür etti. Kızılay İzmit Kan Bağış Merkezi Doktoru Bekir Sami İlter’de gerek fabrika gerekse de sendika yöneticilerinin duyarlı davranışlardan mutlu olduklarını, kan bağışının çok duyarlı bir davranış olduğunu ifade ederek kurum olarak tüm kamu-kurum ve kuruluşların davet ettikleri zaman gelmeye her zaman hazır olduklarını söyledi.

Kaynak: Gebze Şubesi
 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı