Genel Başkanımız Botaş Genel Müdürlüğünde üyelerimiz ile bir araya geldi

23.03.2007

GENEL BAŞKANIMIZ BOTAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE ÜYELERİMİZ İLE BİRARAYA GELDİ28.03.200723/03/2007 Cuma günü Tüm Öğretim Üyeleri derneğinin düzenlediği “Enerjide Bağımsızlık ve Türk Petrol Kanunu” konulu panele konuşmacı olarak katılmak üzere Ankara’ya gelen Genel Başkanımız 12.00/13.00 saatleri arasında BOTAŞ Genel Müdürlüğünde üyelerimiz ile bir araya geldi.BOTAŞ’a ilişkin açıklamalar yapan Genel Başkanımız, Sendikamız tarafından hazırlanan rapor hakkında üyelerimizi bilgilendirdi. TİS süreci hakkında da bilgi veren Genel Başkan üyelerimizin sorularını yanıtladı.BOTAŞ’taki toplantının ardından G.Ü. İktisadi İdari bilimler Fakültesi 100. Yıl Konferans Salonuna geçen Genel Başkanımız, Ankara Şube Başkan, Yönetici ve temsilcilerinin de katıldığı panelde “Türk Petrol Kanunu’na” ilişkin görüşlerini dile getirdi.Prof. Dr. Alpaslan IŞIKLI’nın yönettiği paneleMete TOPGÜDER (Petrol Mühendisleri Odası Genel Başkanı)Işık KANSU (Gazeteci-Yazar)Mete GÖKNEL ( BOTAŞ Eski Genel Müdürü) konuşmacı olarak katıldılar.