• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımız Gaziantep'te Süper Film İşyerini Ziyaret Etti

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz'ün işyeri ziyaretleri sürüyor. Akyüz, 22 Aralık Perşembe günü Gaziantep'te kurulu bulunan ve Adıyaman Şubemizin örgütlü olduğu Süper Film Ambalaj işyerini ziyaret etti. Genel Başkanımız Süleyman Akyüz'e ziyareti esnasında Adıyaman Şube Başkanımız Mehmet Karaman, Başkan Yardımcılarımız Hacı Yusuf Doğan ve Abdülkerim Fırat (Mali) eşlik etti.

23.12.2022

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz'ün işyeri ziyaretleri sürüyor. Akyüz, 22 Aralık Perşembe günü Gaziantep'te kurulu bulunan ve Adıyaman Şubemizin örgütlü olduğu Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. işyerini ziyaret etti. Genel Başkanımız Süleyman Akyüz'e ziyareti esnasında Adıyaman Şube Başkanımız Mehmet Karaman, Başkan Yardımcılarımız Hacı Yusuf Doğan ve Abdülkerim Fırat (Mali) eşlik etti. Ziyaret kapsamında hem temsilci ve üyelerimizle biraraya gelindi hem de Süper Film işyeri yönetimi ve SANKO Holding yöneticileri ile de görüşmeler gerçekleştirildi. 

Genel Başkanımız ve Adıyaman Şube Yöneticilerimiz öncelikle fabrikada baştemsilci, temsilci ve üyelerimizle biraraya gelip güncel gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulundular. Üyelerimiz de yapılan ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler. Sonrasında sendikamız heyeti Sanko Holding Personel Direktörü Gündüz Taşkın, Süper Film Genel Müdürü Fahri Özer, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Güney Özdinç, Süper Film İnsan Kaynakları Müdürü Güler Oğuz ile biraraya gelip ikili ilişkiler üzerine değerlendirmelerde bulundular.  Sendikamız adına oldukça verimli ve yapıcı geçen görüşme, tarafların iyi niyet dileklerini iletmesi ile son buldu.