• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz Sumitomo İşyerini Ziyaret Etti

16 Ağustos Salı günü sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Çankırı Şubemizin örgütlü olduğu Sumitomo işyerini ziyaret etti. 

17.08.2022

Sendikamız Çankırı Şubesinin örgütlü olduğu Sumitomo Rubber Akolastik San. ve Tic. A.Ş. işyerine Genel Başkanımız Süleyman Akyüz 16 Ağustos Salı günü bir ziyaret gerçekleştirdi.
Genel Başkanımızın ilk durağı sendikamız Çankırı Şubesi oldu. Çankırı Şube Başkanımız Halil İbrahim Topcu, Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz ve temsilcilerimizle şubede yapılan görüşmenin ardından Sumitomo fabrikasına geçildi. İşyeri temsilcilik odasında temsilcilerimizle biraraya gelen Genel Başkan, işyerindeki çalışma koşulları, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşulların çalışanlara etkisi gibi güncel konular üzerine değerlendirmelerde bulundu. Son olarak Genel Başkanımız, Şube Yöneticilerimiz ve Sumitomo işyeri temsilcilerinden oluşan Petrol-İş Heyeti, Sumitomo yönetimi ile üyelerimizin çalışma koşulları, enflasyon ve hayat pahalılığının alım gücü üzerinde yarattığı baskının üyelerimize olan etkisinin azaltılması noktasında atılabilecek adımların ele alındığı ortak bir toplantı gerçekleştirildi.