• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz’den Adıyaman’da İşyeri Ziyaretleri

Sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz 9 Ekim Çarşamba günü Adıyaman Şubemizi ziyaret ederek şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinden üyelerimizle bir araya geldi.

Genel Başkan Akyüz’e ziyaretleri sırasında Adıyaman Şube Başkanımız Mehmet Karaman ve Şube Başkan Yardımcıları Hacı Yusuf Doğan ve Abdülkerim Fırat ile Adana Şube Başkanımız Bülent Kılıççıoğlu eşlik etti.

Sendikamız heyetinin ilk durağı Gaziantep’te kurulu bulunan ve örgütlü olduğumuz Sanko Holding bünyesindeki Süper Film işyeri oldu. Burada üyelerimiz ve işyeri temsilcilerimiz ile yapılan görüşme sonrası Sanko Holding İK Genel Müdürü ile bir araya gelindi.

Sonrasında ise TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğüne geçildi ve üyelerimizle bir araya gelindi. Üyelerimiz, Genel Başkan Akyüz ve Şube Yöneticilerimize çalışma koşulları, talep ve beklentilerine ilişkin bilgi verdiler, sorunlarını aktardılar. TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Yardımcısı ile yapılan görüşmede de sendikamız ve TPAO arasındaki ilişkiler değerlendirildi.  TPAO bünyesindeki Adıyaman Karakuş Kampına da ziyaret gerçekleştiren yöneticilerimiz üyelerimizle üretim alanında buluşarak, sohbet ettiler.

Son ziyaret ise TPIC işletmesine oldu. TPIC Bölge Müdürlüğü ve TPIC Sismik Kampa yapılan ziyarette hem üyelerimiz hem de TPIC Bölge Yönetimi ile görüşmeler gerçekleştirildi. Burada da üyelerimiz sendikamız yöneticilerine sorularını yönelttiler, talep ve beklentilerini dile getirdiler.

9 Ekim Çarşamba günü yapılan ziyaretler üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı. İşverenlerle yapılan görüşmelerde de Petrol-İş’in örgütlü olduğu işyerlerinde kurumsal ilişkilerin güçlendirilmesi mesajı verildi.

10.10.2024