• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımız ve Aliağa Şube Yönetimi SOCAR Heyeti ile Bir Araya Geldi

Sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz ve Aliağa Şube Yöneticilerimiz 28 Şubat 2024 tarihinde örgütlü olduğumuz Star Rafineri ve Petkim işyerlerinin bağlı olduğu SOCAR Grubu yönetimi ile bir araya geldi. Ziyarette, Star ve Petkim işyerlerinden temsilciler de yer aldı.

29.02.2024

Petrol-İş Heyetini, Socar Türkiye Rafineri ve Petrokimya İş Birimi Başkanı ve Petkim Genel Müdürü Kanan Mirzayev, Rafineri ve Petrokimya İş Birimi İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Levent Kocagül, Çalışan İlişkileri Direktörü Murat Tercan, İnsan Kaynakları İş Ortağı Müdürü Şükran Türker, Çalışan İlişkileri Yöneticisi Mehmet Özel ve beraberindeki heyet karşıladı.

Oldukça verimli ve samimi geçen görüşmede sendika, işyeri ve üyelerimizin koordineli ve uyumlu çalıştıkları, bu iş birliğinin devam etmesi gerektiğinin altı çizildi. Sendikamız heyeti, Socar Grubu işyerlerinde yapılan ek zam uygulamasının burada çalışan üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılandığı belirtti. Görüşmede ayrıca 2024 yılındaki iş süreci ve uygulanması muhtemel projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, Petkim ve Star işyerleri entegrasyonu hakkında da değerlendirmeler yapıldı.

Görüşme sonunda taraflar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, çalışma ilişkilerinin iş birliği içerisinde devam etmesi gerektiği mesajı verildi.