Genel Başkanımız Zonguldak’ta Bir Dizi Programa Katıldı

Sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz ve Düzce Şube yöneticilerimizin de içerisinde yer aldığı heyet, Karadeniz Doğalgazı’nın karaya çıkartılacağı Filyos’ta incelemelerde bulundu.

20.09.2022

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz ve Düzce Şube Yöneticilerimiz, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve beraberindeki heyet ile 19 Eylül 2022 tarihinde Zonguldak’ın Filyos Limanı’nda bulunan ve Sakarya Gaz Sahası’ndan Filyos’a kadar olan 170 kilometrelik boru serim görevini yürüten Castorone gemisinde incelemelerde bulundu.

Programda ayrıca TBMM Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Advan ve GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil katıldı.

Sahada incelemelerde bulunan heyet, Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi’nde TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin’in çalışmalar hakkında bilgiler verdiği toplantıya katıldı. Ardından Kanuni Sondaj Gemisi’ni gezen heyet, gemide görevli personelden çalışmalar hakkında bilgi aldı.