• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Başkanımıza Ziyaret

Belçika merkezli çokuluslu kimya şirketi Recticel işyerin’de örgütlü sendika temsilcileri Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar’ı ziyaret ettiler.

 

25.06.2019

IndustriALL Küresel Sendika Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan,FGBT Avrupa ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı Temsilcisi Julia Blondel ve ACV BIE Sendikası Temsilcisi Jan Franco 25 Haziran Salı günü Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ile biraraya geldiler. Görüşmeye Sendikamız Genel Sekreteri Ahmet Kabaca, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Niyazi Recepkethüda, Başkan Yardımcılarımız Abdullah Çilli ve Mehmet İldem ile Rectikel işyerinde çalışan temsilciler katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Genel Başkan Ali Ufuk Yaşar, IndustriALL Küresel Sendikaya desteklerinden dolayı teşekkür ederek Petrol-İş ile Belçika Sendikaları ile arasındaki dayanışmanın her zaman süreceğini söyledi.

Recticel ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda Avrupa ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı Julia Blondel  bu dayanışmanın sadece Recticel işyeri ile sınırlı kalmayıp  her türlü dayanışmaya hazır olduklarını belirtti.

İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Niyazi Recepkethüda ise konuşmasında örgütlenme esnasında verdikleri destekten dolayı Belçika Sendikalarına teşekkürlerini iletti.
Toplantıda iki sendika heyetinin de küresel sendikal dayanışmanın önemine vurgu yapan konuşmalar sonrasında sona erdi.