Genel Başkanımızdan, Eti Maden Genel Müdürü Serkan Keleşer’e Ziyaret

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz 5 Ocak Perşembe günü, Eti Maden İşletmesi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Keleşer’i ziyaret etti.

06.01.2023

5 Ocak 2023 tarihinde Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Bandırma Şube Başkanımız Tuncay Topuz, Şube Başkan Yardımcılarımız Ahmet Kınay, Yalçın Karacaoğlu (Mali), Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Cevat Usta ile birlikte sendikamızın yıllardır örgütlü olduğu Eti Maden İşletmesi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Keleşer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Eti Maden İşletmesi Genel Müdür Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Saç ve Hüseyin Uyan da yer aldı.

Görüşmede Eti Maden ve Petrol-İş arasındaki ikili ilişkiler, yeni yıl itibariyle başlayacak toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, ülke gündeminde öne çıkan başlıklar ve üyelerimizin çalışma koşullarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Verimli geçen görüşme iyi niyet dilekleri ile sona erdi.