• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Mali Sekreterimizden Orhangazi Devlet Hastanesine Ziyaret

Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Bursa Şube Başkanımız Ersin Birgül ve Bursa Şube Genel Mali Sekreterimiz Abdullah Şengüzel ile birlikte 14 Ekim Çarşamba günü Orhangazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr Ferit Alaybeyoğlu'na ziyarette bulundular.

14.10.2020

Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan kendisinin de 6 gün boyunca Covid-19 tedavisi gördüğü Orhangazi Devlet Hastanesi’nde çalışan tüm sağlık personellerinin, hemşire, doktor ve temizlik personeline kadar tüm çalışanların kendisine ve diğer hastalara göstermiş oldukları özverili davranışları ve çalışmaları nedeniyle Başhekim Ferit Alaybeyoğlu'na teşekkürlerini iletti.
Ziyarette tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Pandemisi olmak üzere, sağlık çalışanlarının salgın döneminde yoğun çalışma koşulları  ve yaşadıkları sıkıntılar ile virüse karşı alınan tedbirler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Bursa Şube Başkanımız Ersin Birgül ve Bursa Şube Mali Sekreteri Abdullah Şengüzel Orhangazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr Ferit Alaybeyoğlu'na kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve nezaketten dolayı, teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.