Genel Merkez Yöneticilerimiz Türk-İş Başkanı ile Bir Araya Geldi

Genel Merkez Yöneticilerimizin deprem yaşanan kentlere ziyaretleri sürüyor. Ziyaretler kapsamında örgütlü olduğumuz işyerlerinden üyelerimiz ve bölge halkıyla bir araya geliniyor, kurulan temaslarla sorunların aşılması için çaba sarf ediliyor.

23.02.2023

22 Şubat Çarşamba günü sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Genel Sekreteri Salih Akduman, Genel Mali Sekreteri Erhan Yakışan ve Genel Yönetim Sekreteri Ünal Akbulut, örgütlü olduğumuz BOTAŞ Dörtyol işyeri ziyaretinin ardından yine bölgede kurulu örgütlü işyerlerinde çalışan işçilerle bir araya geldiler. IndustriALL Küresel Sendika Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan ve IndustriALL Avrupa Genel Sekreteri Luc Triangle ile ortak yapılan bu ziyaretlerde işçi sınıfının deprem sonrası yaşadıkları sorunlar tartışıldı, ortak atılması gereken adımlar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Petrol-İş ve IndustriALL Heyeti işyeri ziyaretleri sonrasında ise Hatay'da afet merkezi haline çevrilen stadyumda Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve Türk-İş Mali Sekreteri Ramazan Ağar ile bir araya gelerek Türk-İş Bölge ve İl Temsilcilerinin koordinasyonunda oluşturulan Türk-İş Kriz Masası çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunup, bölgedeki gelişmeler değerlendirdiler.