• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimizden Ziyaret

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda örgütlenme çalışmaları kapsamında 8-10 Kasım tarihleri arasında Batman ve Diyarbakır’da temaslarda bulundu.

11.11.2021

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterliğimiz bünyesinde sendikamızın örgütlenme faaliyetleri hızla devam ediyor. Bu kapsamda Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda 8-10 Kasım tarihleri arasında Batman Şubemizi ziyaret ederek bölgede devam eden örgütlenme çalışmaları ile ilgili bir dizi ziyaret ve toplantı yaptı. Niyazi Recep Kethüda’ya sendikamız Örgütlenme Servisi Uzmanı Utku Özveri ve Sendikamızın Avukatı İrfan Taşkın da eşlik etti.

İlk ziyaret 8 Kasım 2021 tarihinde Batman Şubemize gerçekleştirildi. Şube Yönetimi ile yapılan toplantıda devam eden örgütlenme faaliyetlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. 9 Kasım tarihinde ise Batman Şubemizde, temsilcilerin de katılımı ile geniş katılımlı bir toplantı yapıldı. 10 Kasım Çarşamba günü ise Batman Şube Yönetimi ile Diyarbakır ziyareti yapılarak burada çalışan üyelerimizle biraraya gelindi.