• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ALİAĞA ŞUBE 11. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

HASAN TOPTAN ŞUBE BAŞKANI SEÇİLDİ

Sendikamız Aliağa Şubesinin 11. Olağan Genel Kurulu 2 Ekim Cumartesi günü Petkim Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Genel Kurulda yapılan seçim sonuçlarına göre Aliağa Şube Başkanlığına Hasan Toptan, Başkan Yardımcılığına Gökhan Karataş ve Coşkun Tiktaş (Mali) seçildi.

05.10.2021

Aliağa Şubemizin Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Genel Kurulu yönetmek üzere Divan Başkanlığına sendikamız Genel Sekreteri Salih Akduman; Üyeliklere ise Batman Şube Başkanımız Veysel Kartal, Gebze Şube Başkanımız Eyüp Akdemir, Bursa Şube Başkanımız Ersin Birgül ve Mersin Şube Başkanımız Erçin Çulcu seçildi.

Aliağa Şubesinin tarihiyle ilgili slayt gösteriminin ardından Ahmet Oktay açılış konuşmasını yaptı.
Ardından sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Genel Başkanımız konuşmasında Türkiye ve emek gündemine dair değerlendirmelerde bulunduktan sonra kongrenin Aliağa işçisine, Petrol-İş Sendikasına ve Türkiye işçi sınıfına hayırlı olmasını diledi.

Genel Kurulumuza konukların ve adayların konuşmalarının ardından seçime geçildi. Yapılan seçim sonuçlarına göre Şube Başkanlığına Hasan Toptan, Şube Başkan Yardımcılığına Gökhan Karataş ve (Mali) Coşkun Tiktaş seçildi.

Yönetim Kurulu Üyelikleri Erdal Vural, Selçuk Öztürk; Denetim Kurulu Üyelikleri Nadir Güler, Mehmet Şahin, Berkan Avcı; Disiplin Kurulu Üyelikleri ise Ali Ören, Eray Erpek ve Gürkan Yelkenci’den oluştu.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı