• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

"Hüseyin Buğdaycı ve Mustafa Demirbaş" Anısına Futbol Turnuvası Sona Erdi

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Bandırma Şubemizin Hüseyin Buğdaycı ve Mustafa Demirbaş anısına düzenlediği 17.Halı Saha Futbol Turnuvası'nın final maçına katıldı.

26.10.2019

Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanlığı’nın Eti Maden ve Bagfaş’ta çalışan üyelerine yönelik düzenlediği 17’inci futbol turnuvasında Boraks 1 şampiyon olurken, turnuva 2'ncisi CAMSI 3'ncüsü Bagfaş, en centilmen takım ise Etidot oldu.

Turnuva ödül törenine Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda,  Eti Maden Bandırma İşletme Müdürü Münir Yahşi, İşletme Müdür Yardımcısı Şener Çalışkan, Muhasebe Müdürü Ramazan Artun, Bandırma Şube Başkanımız İlyas Satırlı, Bandırma Belediye Meclis Üyesi ve eski şube başkanımız Hüseyin Koçyiğit ve çok sayıda üyemiz katıldı.

Kupa töreninde Bandırma Şube Başkanımız İlyas Satırlı, turnuvanın trafik kazasında vefat eden mesai arkadaşları Hüseyin Buğdaycı ve kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mustafa Demirbaş’ın anısına düzenlendiğini söyledi. Satırlı Hüseyin Buğdaycı ve Mustafa Demirbaş’ın ailesine kupa töreninde çiçek takdim etti. Eti Maden Tesislerinde yapılan ödül töreninde dereceye giren takımlar ödülleriyle fotoğraf çektirdiler.