• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ICEM Türkiye Koordinasyon Kurulu İzmir'de toplandı

ICEM Türkiye Koordinasyon Kurulu 2 Kasım 2009'da İzmir'de bir araya geldi. Koordinasyon Kurulu toplantısına Türkiye'den ICEM'e üye olan sendika yöneticileri ve uzmanları katıldı. 

02.11.2009

ICEM Türkiye Koordinasyon Kurulu 2 Kasım 2009'da İzmir'de bir araya geldi. Koordinasyon Kurulu toplantısına Türkiye'den ICEM'e üye olan sendika yöneticileri ve uzmanları katıldı.

Üç saat süren toplantıda bir önceki Kurul toplantısından bu yana gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirilerek, gelecekteki faaliyetler tartışıldı. Koordinasyon Kurulu açış konuşmasını Kurul Başkanı Mustafa Kumlu yaptı. Kumlu konuşmasında ICEM'in Türkiye sendikaları ile gerçekleştirdiği ortak projelerin önemini vurguladı.

Kumlu'dan sonra konuşan ICEM Genel Sekreteri Manfred Warda ICEM işkollarındaki küresel gelişmeleri özetleyen bir sunum yaptı. Sunumdan sonra özellikle son dönemde Türkiye sendikalarının uluslararası sendikal alanda söz edilir olmasında bu çalışmaların önemli rolü olduğunu vurguladı. 

Manfred Warda, 3-4 Kasım 2009 tarihinde İzmir'de gerçekleştirilecek ICEM Cam Konferansı ve 2010 yılının Ekim ayında İstanbul'da gerçekleştirilecek ICEM Kimya Konferansının bu çalışmalara örnek olarak gösterilebileceğini belirtti.

Örgütlenme konusunda gerçekleştirilen ICEM seminerleri bağlamında konuşan Petrol-İş Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın ICEM ile yürütülen seminer çalışmalarının önemine değindikten sonra Petrol-İş'in Düzce'de örgütlenme konusunda yeni bir model denediğini anlattı. Toplantıda bu örgütlenme modeline dair görseller katılımcılara sunuldu.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı