• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

IndustriAll Avrupa Sendikası Güney Bölgesi Sendikaları Toplandı

IndustriAll Avrupa Sendikası Güney Bölgesi Sendikaları, 15 Ekim 2020’de Türkiye, İtalya, Yunanistan, Kıbrıs ve Malta’dan petrol, kimya, lastik, plastik, ilaç, metal, tekstil gibi sektörlerde örgütlü sendikaların katılımıyla internet iletişim platformu Zoom üzerinden toplandı.

16.10.2020

IndustriAll Avrupa Sendikası Güney Bölgesi Sendikaları 15 Ekim 2020’de internet iletişim platformu Zoom üzerinden Türkiye saati ile 11.00-13.00 arasında bir araya geldi.

IndustriAll Avrupa Sendikasının Güney Bölgesinde Türkiye, İtalya, Yunanistan, Kıbrıs ve Malta’dan petrol, kimya, lastik, plastik, ilaç, metal, tekstil gibi sektörlerde örgütlü sendikalar yer alıyor.

Toplantıya Türkiye, İtalya ve Yunanistan sendikaları yoğun olarak katıldı. Türkiye’den sendikamız Petrol-İş ile birlikte Deriteks, Türk Metal, Lastik-İş, Birleşik Metal-İş, Disk Tekstil, Çelik-İş ve Öziplik-İş toplantıya katılan sendikalardı.

Toplantıda Covid-19 salgınının sektörler ve çalışanlar üzerindeki etkileri ve IndustriAll Avrupa Sendikasının gelecek kongresi üzerine görüş ve öneriler değerlendirildi.

Toplantıda bir de konuşma yapan Genel Başkan Süleyman Akyüz Covid-19’un genel etkilerini dile getirerek, sendikamızın IndustriAll Avrupa Sendikası kongre sürecine dair görüşlerini belirtti.