• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kıdemli ve Tecrübeli Hukukçu Abdi Pesok Sendikamızın Hukuk Müşaviri Oldu

30.11.2015

Av. Abdi PESOK çok uzun süredir sendikalarda avukatlık ve hukuk müşavirliği görevlerini yürüttü. Pesok çalışma hukuku çerçevesinde toplumsal sorumluluk bilinci ile hizmetlerde bulundu.

Meslek hayatı boyunca sadece iş hukuku alanında çalıştı. İş Hukukunda işçilerin ve sendikalarının vekilliğini üstlendi.

Mesleğinin yanısıra uzun yıllar “Istanbul Barosu Çalışma Hukuku Komisyonu Başkanlığı” yaptı. Halen, Istanbul Barosu Staj Eğitim Merkezi’nin “İş Hukuku Bölüm Başkanlığı”, Türkiye Barolar Birliği’nin “Emek Komisyonu Başkanlığı” görevlerini yürütmektedir.

Abdi Pesok İş Hukukunda alanında çalışan iki oğlu, Av.Muammer Alp PESOK, Av.Ali Yağız PESOK ve diğer çaışma arkadaşları Av.Ahmet Kutlu ÇOBAN Av.Merve ÖZGÜL ile birlikte Istanbul’da serbest olarak çalışmalarını başarıyla sürdürmektedir.

Avukat Pesok Sendikamızı, hukukla ilgili konularda, Türk-İş Konfederasyonunda, Bakanlıklarda, Üniversite çevrelerinde, diğer idari makamlarda temsil edecek, iş yasalarındaki gelişmeler ve hazırlıklar konusunda yönetim kurulumuza bilgi verecektir. Hukuk Müşavirimiz sendikamız adına seminerler düzenlenmesini temin ederken, Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu ile ilgili konularda, sendikamıza danışmanlık yapacaktır.

Merkez yönetimi olarak Sendikamıza ve üyelerimize yararlı olmasını dileriz.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı