KİPLAS'a Tebrik Ziyareti

Sendikamız Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve Aliağa Şube Yöneticilerimiz 25 Ekim Salı günü KİPLAS'ı ziyaret ederek KİPLAS’ın 21 Eylül 2022 tarihinde yapılan 24. Olağan Genel Kurul Toplantısı ardından oluşan yeni yönetime başarılar diledi.

26.10.2022

Sendikamız Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve Aliağa Şube Yöneticilerimiz 25 Ekim Salı günü Türkiye Kimya Petrol Lastik ve Plastik Sanayii İşverenleri Sendikası’nı (KİPLAS) ziyaret etti. Bilindiği üzere KİPLAS'ın 24. Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Eylül tarihinde yapılmış ve mevcut Başkan Levent Kocagül yeniden başkanlığa seçilmişti. KİPLAS Yönetim Kurulu Başkanı olan Levent Kocagül aynı zamanda SOCAR Türkiye Rafineri ve Petrokimya İş Birimi İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı görevini de sürdürmekte.

25 Ekim Salı günü yapılan ziyarette Petrol-İş Heyeti Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Aliağa Şube Başkanımız Hasan Toptan ile Şube Başkan Yardımcıları Gökhan Karataş ve Coşkun Tiktaş’tan (Mali) oluşurken, KİPLAS Heyetinde ise KİPLAS Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kocagül, KİPLAS Genel Sekreteri Av. Ulaş Yıldız ve KİPLAS Yönetim Kurulu Danışmanı Av. Saadet Ceylan yer aldı.

Ziyaret, Petrol-İş Heyeti adına Genel Başkanımız Süleyman Akyüz'ün Levent Kocagül ve KİPLAS yönetimine görevlerinde başarılar dilemesi ve iyi niyet dileklerinin iletilmesi ile son buldu .