• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

KİTAP KAMPANYASI

KİTAP KAMPANYASI 21.04.2005 Petrol-İş Bandırma Şubemiz tarafından Kitap okuma kampanyasına destek amacıyla toplanan 450 adet kitap 21.04.2005 Perşembe günü saat 15.00’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen törenle İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan’a teslim edildi.Teslim törenine Petrol-İş Eğitim Gurubu üyeleri, Okul Aile Birliği temsilcileri katıldılar.
21.04.2005

KİTAP KAMPANYASI 21.04.2005 Petrol-İş Bandırma Şubemiz tarafından Kitap okuma kampanyasına destek amacıyla toplanan 450 adet kitap 21.04.2005 Perşembe günü saat 15.00’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen törenle İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan’a teslim edildi.Teslim törenine Petrol-İş Eğitim Gurubu üyeleri, Okul Aile Birliği temsilcileri katıldılar. Törende konuşan Müdür Demirhan; Kampanyaya ilk harcı Petrol-İş Sendikası'nın attığını belirterek, "Petrol-İş Sendikası kitap okuma kampanyasına destek olmak amacıyla bağışladığı kitaplarla Bandırma’ya örnek oldu. Bu hareket Bandırma’da kitap kitap okuma alışkanlığının çoğalması için önemli harekettir. Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Yönetimine, Petrol-İş Eğitimci Grubuna ve tüm sendika üyelerine bu anlamlı desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sendikanın bizlere teslim ettiği kitaplar okullara eşit bir şekilde dağıtılacaktır. Dünya Devletleri arasında en az kitap okuyan ülkeyiz. Başlatacağımız kitap okuma kampanyası ile bu oranı yükseltmeyi amaçlıyoruz. Hedefimiz 20 bin okuyucu kitlesine ulaşmak. Bir kez daha Petrol-İş Sendikası Bandırma Şubesine anlamlı desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadesinde bulundu. Öğrenmenin yolu okumaktır.Törende konuşan Şube Başkanımız Hüseyin Koçyiğit, sendika olarak görevlerinin sadece üyelerinin haklarını savunmak olmadığını sosyal ve kültürel etkinliklerde düzenlemek olduğuna işaret ederek “Ülkemizin kalkınmasında en büyük ölçü okumaktır. Bunun bilinci içerisinde sendika olarak bu kampanyayı Türkiye genelinde düzenlediğimizi, ancak Bandırma’da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kitap okuma kampanyası ile çakıştığını ve bundan dolayı oldukça mutlu olduğumuzu dile getiren Şube Başkanımız Hüseyin Koçyiğit, Ülkelerin gelişmişlik düzeyinin belirlenmesinde en önemli kriter okuma oranıdır. Maalesef ülke olarak bu konuda çok iyi olduğumuzu söylememiz mümkün değildir. Avrupa’da bir kişinin günlük okuma süresi 25 dakika iken, bu ülkemizde sadece 15 saniyedir. Bizler okumadan, duyduklarımızla karar veren ve uygulayan bir toplumuz. Çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak istiyorsak, öncelikle onlara okuma alışkanlığını kazandırmak zorundayız.” dedi.Sendika olarak sadece üyelerimizin değil, toplumun da hak ve menfaatlerini ön planda tutan bir sendika olduklarını ifade eden Koçyiğit “Bundan dolayı böyle üyelerimizin evlerinde bulunan kitapları toplayarak, oluşturulacak olan dev kütüphaneye vermeyi uygun gördük.”dedi. Daha sonra ders, ansiklopedi ve hikayelerden oluşan 450 adet kitabı Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan’a teslim etti.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı