• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kocaeli Şube Kurucu Başkanı Mustafa Biner anıldı

Petrol-İş Kocaeli Şubesi’nin 50.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Kurucu Başkan Mustafa Biner Petrol-İş Kocaeli Şube Temsilciler Kurulu tarafından mezarı başında anıldı ve dua edildi.

11.11.2009

Kocaeli Şube Kurucu BaşkanıMustafa Biner mezarı başında anıldıPetrol-İş Kocaeli Şubesi’nin 50.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Kurucu Başkan Mustafa Biner Petrol-İş Kocaeli Şube Temsilciler Kurulu tarafından mezarı başında anıldı ve dua edildi. Merhum Mustafa Biner’in oğlu Muammer Biner de babasının kabri başında hazır bulundu. Muammer Biner burada duygusal bir konuşma yaptı. Biner, babasının ve arkadaşlarının Kocaeli Şube'yi kurarken çok zorluklar ve yokluklar çektiklerini, buna rağmen davalarından vazgeçmediklerini anlattı ve “Babamı hatırladığınız için Petrol-İş Kocaeli Şubesi Temsilciler Kurulu’na teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra tarihi Saat Kulesine gidilerek buradaki Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu ve saygı duruşunda bulunuldu.50 yıl önce Mustafa Biner ve arkadaşları Petrol-İş Kocaeli Şubesini kurarken buradaki Atatürk Anıtına gelerek saygı duruşunda bulunmuşlar ve çelenk koymuşlardı.