• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

KOCAELİ ŞUBEMİZDE DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ

09.09.2019

Sendikamızın 28.Olağan Genel Kurulu sonucunda Şube Başkanımız Salih Akduman’ın Genel Sekreterlik görevine seçilmesinin ardından şubemizde yapılan devir teslim töreninde Şube Başkanlığı görevine Nesimi Yetişoğlu getirildi.
Devir teslim töreninde Genel Sekreterimiz  Salih Akduman, Genel Yönetim Sekreteri Ünal Akbulut,Kocaeli şube yönetim kurulu üyelerimiz Necmettin ÖZGÜL,Bayram TEKİNER, Kocaeli Şube eski başkan yardımcıları Cavit Aykanat, Salih Efe, Nezih Güdelci, Tekin Kara,Yönetim Kurulu eski üyeleri Recep Kurt, Aziz Opak, Tüpraş eski Baştemsilcileri İsmail Yurt, Fikret Aladağ ve Mehmet İpşiroğlu katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Genel Sekreterimiz Salih Akduman, “Geçtiğimiz hafta sendikamızın genel kurulunu yaptık. Bugün burada bizim abilerimiz var. Yıllarca bize abilik yapan çalışma arkadaşlarımızla şubenin yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Onlara güveniyoruz. Birbirine çok bağlı, beraber hareket edebilen bir ekip ruhu ile çalıştık. Onların da aynı ruhla çalışacaklarına inanıyorum. Abilerimizin bugünü bizimle paylaşmalarından mutluluk duydum” dedi.

Petrol-İş Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut ise Kocaeli Şubemizin son 25 yıllık tarihine ışık tutmuş arkadaşlarımızın devir teslimine katıldığını belirtti. Akbulut, “Petrol-İş Sendikası'nın 25 yıllık tarihi bugün burada. Devir teslimin 25 yıllık mazi ile birlikte yapılması Kocaeli Şubemizde geleneğin devam ettiğinin göstergesidir. Genç kardeşlerimize hayırlı olsun” dedi.

Şube Başkanımız Nesimi Yetişoğlu yaptığı konuşmada “Abilerimizle birlikte olmaktan çok gururluyum. Aslında biz eskinin devamıyız. Yeni bir şey yok. Yeni olan sadece isimler. İşçinin ve emeğe dair ne varsa hep birlikte yapacağız” dedi.

Devir teslim töreninden sonra görev dağılımı da yapıldı. Şube Başkan Yardımcılığı'ndan Şube Başkanlığı'na gelen Nesimi Yetişoğlu’nun yerine Kamil Keskin geçerken, Teoman Aydınoğlu Başkan Yardımcılısı (Mali) görevinde kaldı. Yönetim kuruluna ise yedekten Bayram TEKİNER getirildi.