• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kocaeli Şubemizde Kurban Bayramı Coşkusu

Basın Servisi
22.10.2013

Kocaeli Şubemiz örgütlü olduğu işyerlerinde çalışan, işyerlerinden emekli olan üyelerimizin yoğun katılımı ile bayramlaşma gerçekleştirdi. Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar'ın katıldığı bayramlaşmaya sendikamız üyeleri de büyük katılım gösterdi.

Orta Doğuda ve tüm dünyada yaşanan olayların bayramda da durmamasından büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Salih Akduman, Kurban Bayramı'nın güzel günlerin başlamasına vesile olması dileğinde bulundu.

Akduman'ın gündeminde ciddi değişikliğe uğraması beklenen kıdem tazminatı vardı. Akduman, "Hükümet belirli dönemlerde temcit pilavı gibi kıdem tazminatı konusunu işçilerin önüne getirdi. Kıdem tazminatının fona devredilmesini asla kabul etmiyoruz. Artık çalışanların üzerinden ellerini çeksinler.Kazanılmış haklarımızla oynamayı bıraksınlar. Bizler kıdem tazminatı için her türlü eylemi yapmaya hazırız. Kıdem tazminatının fona devredilmesini reddediyoruz" dedi. Konuşmanın ardından Şube başkanımız  Salih Akduman, Genel Sekreterimiz  Ali Ufuk Yaşar'ın bayramını kutladı.

 Ayrıca  Tüm Kocaeli halkının ve çalışanların bayramını kutlayan Şube Başkanımız Akduman beraberindeki Sendika yöneticileri ve  bir grup üye  ile bina önüne inerek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Kocaeli Şubesi