• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kocaeli Şubemizden Kimsesiz Çocuklarla İftar

Basın Servisi
25.07.2012

Kocaeli Şubemiz, Ramazan ayı nedeni ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı olan 75. Yıl Cumhuriyet Yetiştirme Yurdu, Gölcük Saraylı Çocuk Yuvası ve Yahya Kaptan Kassel Çocuk Yurdu’ndaki çocuklara iftar verdi. Otel Asya’da gerçekleşen iftar programına müdürlük tarafından yurtlarda seçilen çocuklar katıldı. Çocuklar sendikanın eski ve yeni yöneticileri ile iftarlarını açarken, Şube Başkanı Salih Akduman ise ülkenin geleceği olan çocuklarla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

Kocaeli Şubemizin iftarına, Petrol-İş Genel Sekreteri Ali Ufuk Yaşar, Petrol-İş Genel Merkez Denetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Kahyaoğlu, Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, Gübretaş Fabrika Müdürü Necdet Barlas, Petrol-İş Kocaeli Şube eski Başkanı Muharrem Bekaroğlu,  Yarımca Şube eski Başkanı Yaşar Erbaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, sendikanın eski yöneticileri ve yurt yöneticileri,  yurt öğretmenleri katıldı.

Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman yaptığı konuşmada, yarın geleceğimizde önemli rol oynayacak kardeşlerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz, onların genç düşüncelerinin, genç bakışlarının, sinerjilerinin bize motivasyon olmasını istedik dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü de düzenlenen iftarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: Kocaeli Şubesi