• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kurul Eğitimlerinde İlk Grup Eğitimi Sona Erdi

Üç farklı tarihte yapılması planlanan Kurul Eğitimlerinin ilki 8-9 Kasım tarihlerinde yapıldı. 29 şube yönetim kurulu üyesinin katılımıyla yapılan eğitim, 9 Kasım Perşembe günü Merkez Yönetim Kurulunun katılımıyla başarıyla sonuçlandı.

10.11.2023

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterliğimiz bünyesinde hazırlanıp, Eğitim Servisimiz tarafından koordine edilen 2023 yılı Güz dönemi Kurul Eğitimlerinin ilki 9 Kasım tarihinde başarıyla sona erdi.

Sendika organlarında görev alanların görevlerini daha iyi yapabilmeleri için çalışmalar yapılan eğitimlerde, sendikamız Eğitim, İSİG ve Hukuk Servislerinin yanı sıra Prof. Dr. Ali İlker Gümüşeli tarafından Liderlik ve Etkili İletişim dersi verildi.

Birinci grup Kurul Eğitiminin son gününde sendikamız Merkez Yönetimi Kurulu üyeleri de eğitime katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda şube yönetim kurulu üyelerimiz eğitimlere dair görüşlerini, sendikadaki örgütsel gelişmeleri, yerellerde ön plana çıkan konuları ve beklentilerini Merkez Yönetim Kurulu ile paylaştı. Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri de kendi sorumluluk alanlarına dair şube yöneticilerine bilgi verip, gelecek dönemde nasıl yol alacaklarına dair yol haritasını sundular. Karşılıklı sohbet ve soru cevapların ardından, toplu fotoğraf çekimi ile eğitim sona erdi.