Manisa Şubemizde Örgütlü SP Ege’de TİS Görüşmeleri Devam Ediyor

28.07.2021

Manisa Şubemizin örgütlü olduğu Standard Profil Ege Otomotiv San. ve Tic A.Ş işyerinde taraflar TİS görüşmelerinin birincisini, Covid 19 salgını nedeniyle video konferans yöntemiyle 16 Nisan 2021 tarihinde yapmışlardı.

28 Temmuz Çarşamba günü taraflar sendikamız genel merkezinde biraraya gelip, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde beşinci görüşmeyi gerçekleştirdiler.

Genel Merkezimizde yapılan toplantıya Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut,  SP Ege Türkiye Endüstriyel ilişkiler Direktörü ve İnsan Kaynakları Müdürü Bülent Atay, SP Ege Türkiye Endüstriyel İlişkiler ve Hukuk Direktörü Ayhan Tokcan, Endüstriyel ilişkiler Yönetmeni İsmail Aysel, Avukat Hazar Danabay, Manisa Şube Başkanımız Emrah Yunus Saruhan, Başkan Yardımcılarımız Emrah Topçu, Ayberk Güner (Mali), Manisa Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz Harun Türkyılmaz, Yunus Şen, SP Ege işyeri temsilcilerimiz Dilek Uyar, Hakan Danışman ile toplu iş sözleşmesi uzmanımız Özgün Çelik Aygün katıldı. Devam eden toplu iş sözleşmesinin taraflara hayırlı olmasını dileriz.