Mefar İlaç İşyerinde TİS İmzalandı

İstanbul 2 Nolu Şubemizde örgütlü olan Birgi Mefar İlaç A.Ş işyerinde yeni dönem toplu iş sözleşmesinin 2 Nisan 2021 tarihinde imzalanmasının ardından 7 Nisan tarihinde, sendikamız genel merkezinde tarafların biraraya gelmesiyle imza töreni yapıldı.

07.04.2021

İstanbul 2 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Birgi Mefar İlaç A.Ş işyeri ile sendikamız arasında yürütülen toplu sözleşme görüşmeleri 2 Nisan tarihinde anlaşma ile sonuçlanmıştı. Bugün sendikamız genel merkezinde Mefar İlaç Yönetimi ile Sendikamız Genel Merkez Yöneticileri, Şube Yöneticileri ile temsilcilerimizin katılımıyla imza töreni toplantısı yapıldı. Toplantıya Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Birgi Mefar Türkiye CEO’su M. Faik Somer, Birgi Mefar İK Direktörü Özlem Arslan, İK Müdürü Emin Öner, Endüstri İlişkileri ve İdari İlişkileri Müdürü Can Alemdar, Endüstri İlişkileri ve İdari İşler Yöneticisi Hasan Cebir, İK Yöneticisi Çağatay Güven, Avukat Müge Özkan Öztürk, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Engin Bedir, Başkan Yardımcılarımız Muhammet Kayar, Fikret Tiftik (Mali), Mefar ilaç işyeri temsilcilerimiz Gülay Serinkaya, Fuat Eskiköy, Aykut Demirbozan, Mustafa Yiğit ve Toplu İş Sözleşme Servisi Uzmanlarımızdan Av. Serpil Aksakal yer aldı.

İmzalanan toplu iş sözleşmesinin taraflara hayırlı olmasını dileriz.