• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yöneticilerimiz Aliağa’da

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman ve Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan 21 Aralık Salı günü Aliağa’ya giderek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

22.12.2021

21 Aralık 2021 tarihinde Aliağa’da bulunan Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman ve Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan ilk ziyaretlerini Aliağa Şubemize yaptı. Merkez Yönetcilerimizin Aliağa Şubemize yaptığı ziyarette Şube yöneticilerimiz, Petkim, Star, Tüpraş işyeri temsilcilerimiz yer aldı.

Merkez yöneticilerimizin şubemize yaptığı ziyaretleri sonrası Aliağa Şubemizin örgütlü olduğu Tüpraş Rafinerisi işyeri temsilciliğine ve Petkim ve Star işyeri yönetimine bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerinde Merkez Yöneticilerimize Aliağa Şube Başkanımız Hasan Toptan, Başkan Yardımcılarımız Gökhan Karataş, Coşkun Tiktaş eşlik etti.

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Tüpraş işyeri temsilciliği önünde burada çalışan üyelerimize hitap etti. Akyüz, başta çalışma hayatı olmak üzere, yılbaşı itibariyle başlayacak TÜPRAŞ işletmesi yeni dönem toplu iş sözleşmesi ve sendikal harekete dair pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

Merkez Yöneticilerimiz ve Şube Yöneticilerimiz ayrıca Petkim ve Star İşyeri Genel Müdürü Anar Mammadov ile de bir görüşme gerçekleştirerek, üyelerimizin çalışma koşulları ve ikili ilişkiler üzerine görüş alışverişinde bulundular.

Merkez yöneticilerimizin bu ziyaretleri istişari açıdan oldukça verimli geçerken, TÜPRAŞ işyerinde çalışan üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı.