• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yöneticilerimiz Düzce Şubemizin Düzenlediği Futbol Turnuvasında

Düzce Şubemiz tarafından düzenlenen bu yıl ilki gerçekleşen ve 6 hafta süren futbol turnuvası merkez yöneticilerimizin katıldığı kupa töreni ile sona erdi.

04.07.2022

Düzce şubemizin örgütlü olduğu Standard Profil’de düzenlenen birimler arası futbol turnuvası final maçı ile turnuva sona erdi.

3 Temmuz Pazar günü Düzce’de gerçekleşen turnuvanın finalini Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Düzce Şube Başkanımız Ali Işık, Şube Başkan Yardımcılarımız Mustafa Emel,  Fırat Ay (Mali) ile beraber izlediler. Turnuvanın açış konuşmasını Düzce Şube Başkanımız Ali Işık yaptı. Başkan Işık  “Bu yıl ilkini düzenlediğimiz ve her yıl düzenlemeyi planladığımız  bu turnuvada emeği geçenlere, katılan oyuncularımıza ve destekleyen tüm üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Başkan Işık ayrıca Merkez Yönetimimize de teşekkür etti.

Açış konuşmasının ardından 19.00-20.00 arasında SP-1 Üretim ile Mercedes arasında oynanan maçta; Mercedes takımı 3-1 galip gelerek şampiyon oldu. Maçın ardından kupa törenine geçildi.

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz kupa töreninde yaptığı konuşmasında; turnuvanın gerçekleşmesini sağlayan başta Düzce Şube Yönetimimiz, işyeri temsilcilerimiz, olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Turnuvaya katılan takım oyuncularını da göstermiş oldukları centilmence davranışlardan dolayı kutladı. Akyüz bu şekilde düzenlenen etkinliklerin paylaşmayı, kardeşliği, birlikteliğimizi daha da güçlendirdiğine değindi.

Konuşmaların ardından kupa törenine geçildi. Mercedes Takımı şampiyonluk kupasını Genel Başkanımız Süleyman Akyüz’ün elinden aldı. Şampiyon olan takım oyuncularına da madalyaları merkez yönetim kurulu üyelerimiz tarafından verildi.