• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yöneticilerimiz Kırıkkale Şubemize Bağlı İşyerlerini Ziyaret Ettiler

Genel Merkez Yöneticilerimiz 9 Ocak Perşembe günü Tüpraş Kırıkkale ve MKE Barut Fabrikası işyerlerine  ziyaret gerçekleştirdiler.

09.01.2020

Kırıkkale Tüpraş Rafinerisi Ziyareti

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz,Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut 9 Ocak Perşembe günü Kırıkkale Şubemizin örgütlü olduğu Tüpraş Kırıkkale  Rafinerisi işyerini ziyaret ettiler. Ziyarette Merkez Yöneticilerimize Kırıkkale Şube Yönetimi ve işyeri temsilcileri eşlik etti.
Merkez Yöneticilerimiz ziyaretlerine Tüpraş Rafinerisi’nde temsilcilik odasında  üyelerimizle bir araya gelerek başladılar. Ardından fabrikayı gezerek üyelerimizi çalışma koşullarını yerinde gözlemlediler.
Genel Merkez Yöneticilerimiz ünite ziyaretleri sonrasında Tüpraş Fabrika Müdürü Sinan Girgin ve İnsan Kaynakları Müdürü Ali İner’le  işyeri hakkında ve yaşanan sorunlar üzerine değerlendirmelerde bulundular.

MKE Barut Fabrikası Ziyareti

Petrol-İş Heyeti Tüpraş Rafinerisi ziyaretinin ardından MKE Barut Fabrikası işyerine geçerek fabrika Genel Müdürü Berna Doğrul ve  Genel Müdür Yardımcısı Murat Kanatı makamında ziyaret ettiler. Merkez Yöneticilerimiz daha sonra Kırıkkale Şube Yönetimimiz, işyeri temsilcilerimiz ve üyelerimizle birlikte Üretim Sahasını gezdiler.

Genel Başkanımız fabrikalarda üyelerimizle yaptığı çok görüşmelerinde yeni döneme dair Petrol-İş’in izleyeceği politikaları anlattı. Yeni dönemde Petrol-İş’in ana hedefinin tüm üyelerimiz arasında birliğin beraberliğin ve dayanışmanın güçlendirilmesi olacağını bir kez daha vurguladı.