• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yöneticilerimiz Petlas'ta

Merkez yöneticilerimiz 22 Mart Pazartesi günü Kırşehir'de kurulu Petlas işyerini ziyaret ettiler.

22.03.2021

Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Sekreterimiz Salih Akduman, Genel Mali Sekreterimiz Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Niyazi Recepkethüda ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut 22 Mart Pazartesi günü, Kırıkkale Şubemizin örgütlü olduğu Petlas işyerini ziyaret ettiler. Ziyarette Petrol-İş heyetine Kırıkkale Şube Başkanımız Murat Kaya, Şube Başkan Yardımcılarımız Osman Çakıl ve Osman Aslan ile Petlas işyeri temsilcileri eşlik etti. Merkez Yöneticilerimiz Petlas Genel Müdürü olarak yeni göreve başlayan Hakan Yalnız ile biraraya gelerek kendilerine yeni görevinde başarılar dilediler.

Merkez Yöneticilerimiz ve  Şube Yöneticilerimiz ayrıca üyelerimiz ile fabrikada bir toplantı gerçekleştirdiler. Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, burada çalışan üyelerimize hitap etti. Akyüz, çalışma hayatı ve sendikal harekete dair pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Yapılan toplantının ardından üyelerimizle birlikte öğle yemeği yenildi. Merkez yöneticilerimizin bu ziyareti istişari açıdan oldukça verimli geçerken, Petlas işyerinde çalışan üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı