Merkez Yöneticilerimizden Ziyaret

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, Ankara ve Batman Şubemizin örgütlü olduğu işyerlerini ziyaret ederek üyelerimizle bir araya geldiler.

09.08.2018

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik  8 Ağustos Çarşamba günü Ankara Şubemizin örgütlü olduğu TPAO Sismik 1 çalışanı üyelerimizi ziyaret ettiler. Ziyarette Genel Başkanımız ve Genel Örgütlenme Sekreterimiz TPAO işyerindeki sorunlar hakkında değerlendirmeler yaparak üyelerimizle bilgi alışverişinde bulundular.Merkez Yöneticilerimize bu ziyarette Ankara Şube Başkan Yardımcımız Sabri Polat eşlik etti.

Ardından 9 Ağustos Perşembe günü Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik Batman Şubemize bağlı TPAO Batı Kozluca Üretim Sahası ile Çamurlu Üretim Sahası'nda çalışan üyelerimizi ziyaret ederek gündeme,işçi sınıfının sorunlarına veTPAO’ya dair değerlendirmelerde bulundular.

Merkez Yöneticilerimizin bu ziyaretleri istişari açıdan oldukça verimli geçerken, üyelerimiz tarafından büyük memnuniyetle karşılandı..

Son Kalemiz KIDEM TAZMİNATI HAKKIMIZA DOKUNMA!

İşçi sınıfının en temel haklarından ve kazanımlarından birisi olan kıdem tazminatının, bir kez daha, reform adı altında fona devredilmesi ve emekçilerin en büyük güvencesi olan bu hakkın tırpanlanması gündeme getirilmiştir. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dün açıkladığı programda, kıdem tazminatının bireysel emeklilik sistemi (BES) ile entegre edileceğini ve bu doğrultuda kıdem tazminatı reformu gerçekleştirileceğini belirtmiştir. Aynı açıklamada, işçi sınıfının son kalesi olarak gördüğ...