Eğitim

Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Temsilci Eğitimine Katıldı

31 Ekim- 9 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Genel Temsilci Bilgi Tazeleme Eğitimleri Yalova’da başladı. Sendikamız Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri 1. Grup eğitiminin son gününde temsilcilerimizle biraraya geldi.

02.11.2022

Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterliğimiz bünyesinde hazırlanıp, Eğitim Servisimiz tarafından koordine edilen Genel Temsilci Bilgi Tazeleme Eğitimlerimiz başladı.Yalova’da yapılan ve 31 Ekim Pazartesi günü başlayan  Genel Temsilci Eğitimi 9 Aralık Cuma günü sona erecek. Sendikamızın örgütlü olduğu tüm işyerlerinden temsilcilerimizin bu eğitimlerde yer alması planlanmaktadır.

Toplamda 8 grup halinde ve yaklaşık 400 temsilcimizin yer alacağı Genel Temsilci Eğitimlerinin ilk grubu Pazartesi günü eğitimlere başladı. Sabah 09. 00’da başlayıp akşam 17.00’de sona eren dersler   sendikamız Eğitim, Hukuk ve İSG Servisleri tarafından verilecek.

Genel Temsilci Eğimine katılacak sekiz grubun kapanış gününde Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri temsilcilerle biraraya gelip sendikamızın politikalarını, emekçilerin gündeminde öne çıkan sorun ve bu sorunlara karşı çözüm önerilerinin değerlendirmesini yapacak.

İlk Grup Eğitimi Başarıyla Sona Erdi

31 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında yapılan 1. Grup Genel Temsilci Eğitimine 39 arkadaşımız katıldı. Eğitimin ilk gününde açış konuşması sendikamız Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda tarafından yapıldı. Recepkethüda, okul niteliğinde olan Petrol-İş eğitimlerinin aralıksız devam edeceğini ve eğitim taleplerinin yeni dönemde de hızla karşılanacağını ifade ederek Genel Temsilci Eğitimlerinin sendikamıza hayırlı olmasını diledi.

1. Grup Eğitimin son gününde, 1 Kasım Salı günü ise sendikamız Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri temsilcilerimizle biraraya geldi. Sendikamız Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Genel Sekreteri Salih Akduman, Genel Mali Sekreteri Erhan Yakışan ile Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda’nın katılımıyla saat 16.00’da başlayan program yaklaşık 18.30’a kadar devam etti. Bu süre zarfında Genel Merkez Yöneticileri sendikanın idari ve örgütsel yapısı ile kendi sorumluluk alanı içerisindeki konulara ilişkin temsilcilere bilgi verdi, gelen soruları yanıtladılar. Yaklaşık iki buçuk saat süren toplantıda ayrıca ülkemizin içinden geçtiği ekonomik darboğaz, EYT düzenlemesinin örgütlü olduğumuz işyerlerine olası yansımaları, asgari ücret, vergi dilim ve oranlarındaki adaletsizlik gibi başlıklar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu, deneyimler aktarıldı.

Konuşma ve soru-cevap bölümünün ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Eğitime katılan temsilcilerin listesi:

İST-2
SÜPER FİLM
TÜPRAŞ

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...