• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Mutlu Akü ve Mutlu Plastik’te Anlaşma Sağlandı

İstanbul 2 Nolu Şubemiz kapsamında olan Mutlu Akü ve Mutlu Plastik işyerlerinde 9 Haziran tarihinde başlayan grevimiz, 18 Haziran Cumartesi günü tarafların anlaşmaya varmasıyla sona erdi.

20.06.2022

Sendikamız İstanbul 2 No’lu Şubesinin örgütlü olduğu ve Tuzla/Tepeören’de kurulu bulunan Mutlu Akü ve Malzemeleri San. A.Ş. ile Mutlu Plastik ve Ambalaj San. Tic. A.Ş işyerlerinde 9 Haziran tarihinde başlayan grev, 18 Haziran Cumartesi günü akşam saatlerinde anlaşma ile sonuçlandı.

18 Haziran Cumartesi günü sendikamız genel merkezinde bir araya gelen Mutlu Akü Heyeti ile Petrol-İş Heyeti arasında uzun süren müzakerelerin ardından anlaşma sağlandı.

Toplantıda Genel Başkanımız Süleyman Akyüz, Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Mutlu Akü CEO’su Deniz Şeker, Danışman Av. Tolga Tulgar, İstanbul 2 No'lu Şube Başkanımız Engin Bedir, İstanbul 2 No'lu Şube Başkan Yardımcılarımız Muhammet Kayar ve Fikret Tiftik (Mali),  Mutlu Akü ve Mutlu Plastik işyerinde çalışan temsilcilerimiz Erkan Çiftçi, Selahattin Yıldız, Birol Küpcük, Mahmut Özdemir, Muhammet Reşit Gürsu, Hüseyin Şahin ile toplu iş sözleşmesi servisi uzmanımız Özgün Çelik Aygün yer aldı.

İmzalanan toplu iş sözleşmesinin Mutlu Akü-Mutlu Plastik işyerlerinde çalışan üyelerimiz ve örgütümüze hayırlı olmasını dileriz.